4BEN

Inbjudan

 
till Maskerad med frivillig hoppning söndagen den 2 september 2018 på Sigridsholm.

Nu är det dags att plocka fram fantasin. Klä ut dig och din häst och var med på 4Bens maskerad! Den som vill får även hoppa en liten bana, men det är inte alls nödvändigt; hos oss är det maskeraden som är huvudsaken.

Först är det en parad, där alla ryttare visar upp sin kostymering. Du kan välja att en viss musik ska spelas när du visar upp dig (t ex "Här kommer Pippi Långstrump", om ni är utklädda till Pippi och Lilla Gubben).

Därefter, medan kostymdomarna funderar, får de deltagare som vill hoppa en liten bana på valfri höjd. Rosett till alla deltagare som genomför hoppningen.

Sedan är det prisutdelning för bästa kostym(er), jubel och applåder.

Giltigt vaccinationsintyg ska visas innan urlastning.

Anmälan senast 26/8 kl 18.00 via vår hemsida www.4ben.org.
Anmälan är bindande efter 26/8 kl 18.00
Efteranmälan senast 1/9 kl 18.00. Efteranmälan är bindande.
Efteranmälda kan endast välja hinderhöjder upp till och med den högsta som finns.
Direktlänk till: anmälningsformuläret
Du kan inte delta enbart i hoppningen, den är bara för deltagare i maskeraden.

Maskeradpresentation/hoppning på stora banan (30x60), framridning på lilla banan (20x40). Framhoppning på ett par av banans hinder före start.

Tid: Paraden börjar 10.00.
Plats: Sigridsholm
Pris: 50:-. Efteranmälan 20:- extra. Alla avgifter betalas på plats, den som inte kommer till start ska utan påminnelse sätta in avgiften på pg 446 39 85-4 senast 7/9. Avgifter som inte inkommit i tid faktureras varvid faktureringsavgift på 50:- tillkommer.
Frågor/avanmälan: Maila maskerad@4ben.org eller ring 070-591 26 86
Mer info: Lista på anmälda ekipage kommer löpande på hemsidan. Preliminär startlista kommer på hemsidan senast kvällen 29/8, definitiv startlista kommer 1/9 senast kl 20.00

  • Se till att ingen del av kostymeringen är sådan att ryttaren kan fastna. Delar i kostymeringen som är i vägen under hoppningen (tex vingar) får/bör tas av innan hoppningen. Säkerhetsväst och skor/stövlar med klack får tas på om de saknas i kostymeringen. Ledare och annan hjälp under hoppningen är tillåten.
  • Krav på ryttarens klädsel: Godkänd hjälm vid all ridning. Under hoppningen krävs även skor/stövlar med klack (om ryttaren använder stigbyglar...) och ryttare som under 2018 fyller 18 eller mindre skall även ha säkerhetsväst. Ryttare som hoppar med ledare behöver inte ha säkerhetsväst. Ledaren ansvarar då för att hålla koll så ryttaren inte ramlar av.
  • Meddela vad ekipaget föreställer; gärna redan i anmälningsformuläret, men annars senast på morgonen när du visar vaccinationsintyget.
  • Vill du ha särskild musik spelad så ange en Spotify-länk eller artist/låt, antingen redan i anmälningsformuläret, eller via mail till maskerad@4ben.org senast kvällen innan. Notera att vi inte kan garantera att vi kan hitta/spela musiken men vi gör vad vi kan.
  • Varje ryttare skall även vara funktionär, eller ha med sig en funktionär, se anmälningsformuläret. Vi behöver hjälp med eventuella höjningar av hoppbanan samt undanplockning av banan efter maskeraden/hoppningen.
  • Maskeraden är öppen för ALLA medlemmar i 4BEN, på alla nivåer, beridna på alla slags hästar/ponnyer. Ingen åldersgräns för ryttare på ponny, dock måste ponnyekipage vara proportionerligt. Medlemsavgift kan betalas på tävlingsplatsen. (junior 200:-, senior 250:-, familj 700:-)
  • Om det vid anmälningstidens utgång är färre än 7 anmälda ryttare kan tävlingen komma att ställas in.